gold filled stapelringen dames

Nadines.nl een sieradenlabel voor handgemaakte sieraden

Nadines.nl staat voor moderne, minimalistische sieraden met een subtiele en vrouwelijke twist en verfijnde details.

Nadines is opgericht door Nadine Giurgiu. Ze creërt sieradencollecties in  haar Atelier in Winterswijk.

Minimalistische sieraden in zilver en gold filled zijn populair vanwege hun eenvoudige en tijdloze ontwerpen. Hier volgen enkele beschrijvingen van dergelijke sieraden:

  1. Zilveren minimalistische sieraden: Zilveren sieraden hebben een natuurlijke glans en kunnen worden vervaardigd in diverse minimalistische stijlen. Denk aan delicate zilveren kettingen met een kleine geometrische hanger, fijne zilveren ringen met een dunne band of eenvoudige zilveren oorbellen in geometrische vormen zoals cirkels, driehoeken of staafjes.

  2. Gold filled minimalistische sieraden: Gold filled sieraden zijn gemaakt van een stevige laag goud die permanent is gehecht aan een basismetaal, meestal messing. Deze sieraden hebben een luxe uitstraling en zijn betaalbaarder dan massief gouden sieraden. Gold filled minimalistische sieraden kunnen bestaan uit dunne gouden ringen, subtiele gouden armbanden of delicate gouden hangers aan een ketting.

  3. Gecombineerde zilveren en gold filled sieraden: Sommige minimalistische sieraden combineren zilver en gold filled elementen voor een speelse uitstraling. Bijvoorbeeld, een ketting met een zilveren hanger en een gold filled ketting, of oorbellen met een zilveren bovenste deel en een gold filled onderste deel.

Minimalistische sieraden zijn vaak bedoeld om subtiel te zijn en passen goed bij verschillende outfits en gelegenheden. Ze zijn ook geschikt om te stapelen of te mixen en matchen met andere sieraden voor een persoonlijke en unieke look.

Nadines kleine en feine sieraden zijn online verkrijgbaar 

Torna al blog

Lascia un commento

Si prega di notare che, prima di essere pubblicati, i commenti devono essere approvati.